Pozovite
060 314 8702

Expert

O nama

Poštovani

Ovim putem Vam želimo predstaviti našu firmu, odnosno područje poslovanja „EXPERT d.o.o.“ sa sjedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina.
Nakon 10 godina od svog osnivanja, EXPERT d.o.o. se može pohvaliti brojnim uspješnim projektima i ogromnim stečenim iskustvom. Na samom početku smo poslovali u domenu izrade Alu i Pvc stolarije i pratećih komponenti za toplotnu i zvučnu zaštitu kao i zaštitu od sunca, kako poslovnih tako i privatnih stambenih jedinica.

U posljednje 3 godine svog poslovanja EXPERT d.o.o. se opredijelio isključivo na obradu aluminijuma i dijelova od aluminijuma i u tom segmentu poslovanja teži postati prepoznatljiva i specijalizovana firma, jednom riječju ekspert u svom domenu djelovanja.
Primarna djelatnost preduzeća je izrada ekskluzivnih aluminijumskih ulaznih vrata u svim varijantama, počevši od hladnog profila, termoizolacionog profila pa sve do premium izvedbe tkz. obostrano skrivenog krila. Kao prateću djelatnost proizvodnje alu ulaznih vrata razvili smo i sopstvenu liniju za proizvodnju alu dekoratinih panela koja je usko povezana sa samom izradom ulaznih vrata.

Proizvodnju ulaznih vrata i panela vršimo u zaokruženom ciklusu proizvodnje od obrade alu lima na cnc ruteru preko sopstvene linije za elektrostatsku plastifikaciju profila i limova pa sve do rezanja dekorativnih inox aplikacija na cnc stroju za rezanje vodenim mlazom (WaterJet). Uz savremenu opremu, stručan kadar i zaokružen proizvodni ciklus, kod nas možete u vrlo kratkom roku dobiti aluminijumska ulazna vrata izrađena po Vašoj želji.
Pored proizvodnje aluminijumskih ulaznih vrata i dekorativnih panela pokrenuli smo i odjel za proizvodnju aluminijumskih balkonskih i dvorišnih ograda i kapija i kompletnih konstrukcija od aluminijuma. U ovom području Vam nudimo širok izbor modela ograda i kapija, kako standardnih tako i individualnih izvedbi po Vašem ukusu.

Uz maksimalnu prilagodbu individualnim potrebama naših kupaca, nudeći uvijek moderan dizajn, neovisno o vrsti i stilu gradnje objekta, u mogućnosti smo Vam ponuditi uvijek najbolja rješenja iz našeg područja poslovanja.
Iz domena usluga u mogućnosti smo Vam ponuditi širok spektar obrade svih vrsta metala i površinske zaštite istih i to:

– CNC obrada alu limova i svih vrsta mekanih materijala!
– CNC vodeno rezanje svih vrsta materijala do 160 mm debljine (WaterJet)!
– CNC plazma rezanja metala!
– Elektrostatska plastifikacija metala!
– Varenje aluminijuma TIG postupkom!
– Savijanje limova do 3m dužine!

Ovaj širok izbor proizvoda i usluga omogućuje da kod nas, na jednom mjestu, dobijete kompletan asortiman iz domena alu vrata i dekorativnih panela za vrata, dvorišnih ograda, kapija i aluminijumskih konstrukcija kao i kompletan set usluga za obradu i površinsku zaštitu metala.
EXPERT d.o.o. Vam nudi proizvode garantovano visoke kvalitete uz prihvatljive cijene, profesionalan pristup te sigurnu isporuku i montažu u unaprijed dogovorenim terminima.

100 %
VISOK KVALITET
100 %
MODERAN DIZAJN
100 %
PROFESIONALAN PRISTUP
100 %
SIGURNA ISPORUKA

Drugi o nama